WonenAdvertorial

Detremmerie x vtwonen collectie bij Plieger

by Sven Kok

In perfect shape en gemaakt van de mooiste materialen: met trots presenteren wij een gloednieuwe badkamercollectie van Detremmerie in samenwerking met vtwonen. Deze badmeubel formule is verkrijgbaar in alle 20 showroom vestigingen van Plieger.

Van wastafel tot ladekast, van bad tot spiegel: alles gemaakt met oog voor detail, van topkwaliteit én in allerlei kleuropties. De onderkasten en afdekbladen bestaan bijvoorbeeld uit mat gelakt kunststof. Dit materiaal is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en stevig. Alle wastafels en waskommen uit deze collectie zijn verkrijgbaar in twee materialen: met een stoere top solid matte afdeklaag en in tijdloos marmer. Gemaakt uit één stuk, dus helemaal naadloos.

Zowel de wandkraan als de opstaande kraan uit de Plieger Roma serie en de wandkraan uit de Napoli serie komen helemaal tot hun recht in deze collectie. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Plieger in de combinatie met het badmeubel. De Roma serie kent maar liefst 10 verschillende kleuren. Het leuke van de Roma kraan is, dat de kraanhendel en de kraan los van elkaar te kiezen zijn in een kleur. Je kunt op deze manier veel kleurcombinaties maken waardoor je deze badkamercollectie van Detremmerie x vtwonen nét dat beetje extra kunt geven.

Detremmerie x vtwonen zullen in samenwerking met Plieger, vier maal een nieuw design toevoegen aan deze collectie. Maak een afspraak met een Plieger showroom om de collectie van Detremmerie x vtwonen met eigen ogen te bekijken.

Gerelateerde artikelen