VakantieAdvertorial

Vier de lente in Kinderpretpark Julianatoren!

by Sven Kok

Kinderpretpark Juliantoren presenteert met trots een nieuw evenement; ‘Het Grote Lentefestijn’. Het kinderpretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden met een scala aan nieuwe shows. Dit wordt hét evenement van het voorjaar waarbij alle bezoekers genieten van de lente in al haar pracht en praal.

Paaseieren zoeken met Jul & Julia

Het Grote Lentefestijn gaat van start met paaseieren zoeken met Jul & Julia in het Paasweekend van 7 t/m 10 april. De paashaas heeft héééél veel paaseieren verstopt in het prachtige Julianatoren-bos. En alsof dat nog niet genoeg is, zitten er ook zeldzame eieren tussen waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. Neem je paasmandje mee, zet je beste speurneus op en wie weet ga jij naar huis met een te gekke prijs.

Meer dan 60 te gekke attracties

Rol in de meer dan 60 attracties van het ene in het andere avontuur! Maak een tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour en vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat. De echte durfal maakt een vrije val in De Hoge Hoed en betreed voor een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en gaan op een ontdekkingsreis door Kabouterwonderland!

Zeg de winter vaarwel en vier de lente in Kinderpretpark Julianatoren!

Feest mee bij de Lenteshows

De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor te gekke nieuwe lenteshows. Het programma staat er dan ook bomvol mee. Bij de nieuwe theatershow ‘De Grote Lenteshow’ vliegen de lentevlinders in het rond. Hoor de vogeltjes fluiten en de bijen zoemen bij Jul’s lenteshow en pik de lente vibes op bij Julia’s Lenteshow.

Zeg ‘cheese’ na de shows want de Julianatoren-karakters staan dan voor je klaar voor een liefdevolle knuffel en een prachtig fotomoment.

LenteTV

Tover een lach op je gezicht bij LenteTV. Vanaf de start van de lente houden Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger je op de hoogte van het laatste lentenieuws in het park. LenteTV zit vol hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten. Kijk vanaf 23 maart elke donderdag mee naar de negen afleveringen op het YouTube kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

Het evenement ‘het Grote Lentefestijn’ en het ‘Paaseieren zoeken’ is toegankelijk voor alle bezoekers en is bij de reguliere entreeprijs inbegrepen.  

Gerelateerde artikelen