VakantieAdvertorial

3 tips voor een onvergetelijke én ontspannen vakantie

by Sven Kok

Is je vakantie geboekt? Dan kan de voorpret beginnen! Inkopen doen, je tas pakken en fantaseren over een periode waarin niks moet en alles mag. Wil jij dit jaar echt een onvergetelijke en ontspannen reis maken? Doe dan je voordeel met deze drie tips.

1. Laat je verrassen
We vinden het steeds leuker om verrast te worden, dus geef het heft een keer uit handen en plan een verrassingsreis waarbij alles tot aan aankomst een surprise is, inclusief de bestemming. Geen besluiteloosheid, slapeloze nachten of discussies. Geen sleur of standaard toeristische uitjes, maar een vakantie vol spanning en avontuur!

2. Een goede voorbereiding is het halve werk
Of je je nu laat verrassen of je bestemming zorgvuldig uitkiest: het is belangrijk om een aantal dingen geregeld te hebben. Kijk bijvoorbeeld naar een reis- en annuleringsverzekering. Heb je een paspoort nodig of is een identiteitskaart voldoende? Zoek uit of deze nog lang genoeg geldig zijn of dat het tijd is voor een bezoekje aan het gemeentehuis. Voor sommige bestemmingen is het noodzakelijk om formulieren in te vullen en heb je inentingen nodig. Door een overzicht te maken van wat is geregeld en wat je nog moet doen en weet je op de dag van vertrek zeker dat alles goed komt.

3. Verken de omgeving in een huurauto
Ben je eenmaal op je plaats van bestemming? Dan is het heerlijk om de vrijheid te hebben en het land met een auto te gaan ontdekken. Rij naar de mooiste stranden, bijzonderste kliffen of meest indrukwekkende vergezichten. Dat kan met een huurauto. Om alles zo makkelijk mogelijk te maken, ga je natuurlijk het liefst naar een aanbieder die ervoor zorgt dat alles vooraf goed geregeld is.

Kies daarom voor Sunny Cars. Hier huur je een auto zonder gedoe en zonder zorgen. Vooraf weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel geld je kwijt bent. Alle verzekeringen zijn inbegrepen en waarbij het eigen risico is gedekt, waardoor je nooit onverwachte kosten achteraf hebt. Rij je per ongeluk schade? Dan is dat geen reden om je vakantieplezier te laten bederven of om te besparen op een etentje. Sunny Cars betaalt de kosten namelijk altijd aan je terug. Kan je niet wachten om het vakantieland meteen te gaan verkennen? Door de handige Online Check-in voer je vooraf je gegevens in en ligt het huurcontract bij aankomst al voor je klaar. Zo kun je de reguliere wachtrij overslaan en meteen de weg op en genieten van een welverdiende vakantie. Dat is wel zo ontspannen.

Geef het heft een keer uit handen en plan een verrassingsreis

Rent a smile, huur een auto bij autoverhuur Sunny Cars. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen