Voordelig cadeautjes scoren doe je tijdens dít sprookjesachtige dagje weg

by Sven Kok

Een dag of weekend weg én de mooiste cadeaus scoren voor onder de kerstboom. Designer Outlet Roermond is omgetoverd tot sprookjesachtig kerstdorp. In de meer dan 200 winkels scoor je de leukste cadeaus voor mooie prijzen.

Ga naar Designer Outlet Roermond in Limburg. Het winkelcentrum is tot na de kerstvakantie omgedoopt tot heus kerstdorp met onder meer een dertig meter hoge kerstboom en het grootste reuzenrad van de Benelux. Duizenden lampjes maken het winkelcentrum tot een écht winterwonderland waar het heerlijk winkelen en leuk om rond te wandelen is.

Designer Outlet Roermond

Geniet hier van een dagje uit, scoor cadeautjes voor de feestdagen en trakteer jezelf bij de meer dan 200 luxe winkels. Wat dacht je van Adidas, Gucci, Polo Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Prada en Woolrich? Maar ook bij Nike, Armani, Villeroy en Boch, Le Creuset, Daily Paper, Puma Kids en Adidas Kids vind je de mooiste producten, met hoge kortingen, vaak tot wel 70 procent onder de retailprijs. Dat is een prettige bijkomstigheid in tijden waarin de koopkracht flink is gedaald en de energieprijzen hoger zijn dan ooit.

Duizenden lampjes maken het winkelcentrum tot een écht winterwonderland

Eten en drinken

Van al dat winkelen krijg je honger. Gelukkig beschikt Designer Outlet Roermond over meerdere restaurants en terrasjes. Hier kun je tussen het winkelen door genieten van een gezonde lunch, een dampende kop koffie of een hartige snack. Haal een donut bij Dunkin’ Donuts, een hamburger bij McDonalds, een belegd broodje bij LaPlace, een kop koffie bij Starbucks of bubble tea bij YoYo Fresh Tea. Er is voor ieder wat wils.

 

Citytrip Roermond

Kies voor een complete citytrip en combineer je bezoek aan Designer Outlet Roermond met een weekendje weg naar Roermond. Het winkelcentrum is op slechts drie minuten loopafstand van het historische centrum van de stad. De omgeving is mooi en biedt veel mogelijkheden. Veel bezienswaardigheden zijn volledig gratis te bezoeken en makkelijk te bereiken te voet. Maak een wandeling door het stadspark, bezoek de Sint Christoffelkathedraal en bekijk de Rattentoren. Dit is de laatste zichtbare toren van de vestingwerken uit 1300. In de toren is een bijzondere maquette te bewonderen van Roermond als middeleeuwse stad.

Overnachting

Je kunt overnachten in één van de prachtige hotels zoals Het Arresthuis of Hotel Valies. Breng je tassen vol aankopen hierheen voordat je de stad ingaat en geniet van een compleet uitje waarin je ook alle cadeaus scoort voor de feestdagen. Niet alleen erg leuk, ook nog nuttig: twee vliegen in één klap.

Kijk voor meer informatie op Designeroutletroermond.nl of scan de QR-code voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen