CulinairAdvertorial

Recept: Fusilli Half Volkoren met Sugocasa, broccoli en paprika

by Sven Kok

Het avondeten is een moment van ontspanning. Samen aan tafel de dag doornemen terwijl je geniet van lekker eten. En als je iedereen kunt voorzien van een lekkere, voedzame maaltijd, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Met de nieuwe Grand’Italia Half Volkoren Half Volkoren Fusilli en Spaghetti zet je makkelijk zo’n voedzame maaltijd op tafel. Deze pasta heeft de lekkere smaak van witte pasta, maar dan met extra vezels*, en bestaat uit een unieke mix van 50% volkoren pastameel en 50% ‘gewoon’ pastameel. Proef jij het verschil?

Ingrediënten (4 personen)
400 gram Grand’Italia Fusilli Half Volkoren pasta, 1 fles Grand’Italia Sugocasa Tradizionale, 1 gele paprika (in reepjes), 400 gram broccoli (roosjes), 3 el olijfolie, 2 tenen knoflook (geperst), 1 ui (gesnipperd), Parmezaanse kaas (geraspt), handvol verse oregano, zwarte peper (naar smaak).

Grand’Italia Half Volkoren: De lekkere smaak van pasta, met extra vezels*

Bereidingswijze, 20 minuten bereidingstijd

Stap 1: breng een ruime pan water aan de kook. Kook de Fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking (ca. 10 minuten), zodat deze lekker 'al dente' blijft.

Stap 2: fruit de knoflook en ui in 3 el olijfolie tot deze mooi glazig zijn.

Stap 3: voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.

Stap 4: voeg de gele paprika toe en bak deze 2 minuten mee.

Stap 5: voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe. Breng op smaak met zwarte peper. Laat de saus vervolgens 10 minuten sudderen op laag vuur.

Stap 6: giet de pasta af. Schep de pasta door de saus. Garneer met Parmezaanse kaas en geniet van een smaakvolle voedzame pasta.

*Disclaimer: Grand’Italia Half Volkoren pasta heeft 53% meer vezels, ten opzichte van het gemiddelde vezelgehalte in witte pasta.

Klik hier voor meer heerlijke recepten.

Gerelateerde artikelen