CulinairAdvertorial

Dít zijn de lekkerste oer-Hollandse snacks, óók zonder vlees

by Sven Kok

Een feestje of gezellige avond met familie en vrienden is niet compleet zonder snacks. Wat je het liefst op tafel zet? Hapjes waar je iedereen - niemand uitgezonderd - blij mee maakt, of je nu wel of geen vlees eet. Dat is met Mora gelukkig geen enkel probleem.

Een warme kroket of bitterbal zorgt voor blije gezichten en ga je langs met een schaal bittergarnituur? Dan kan de avond écht niet meer stuk. Aangezien dat precies is wat je wil, staat de Airfryer al klaar voor het moment dat je bezoek (en jij zelf natuurlijk) lekkere trek begint te krijgen en liggen de snacks op voorraad in de vriezer, te wachten tot ze opgegeten worden.

De allerlekkerste snacks
De één wordt wild van een klassieke kroket, frikandel of bitterbal, de ander heeft liever een hap zonder vlees. Een schijfje komkommer of reepje paprika? Ook lekker, maar nét iets minder feestelijk. Met de juiste snacks hoeft niemand – of je nu vlees eet of vegetariër bent – achter het net te vissen. Daarom ging Mora in 2019 de samenwerking aan met De Vegetarische Slager en is het Oven & Airfryer snacks assortiment uitgebreid met lekkere vega maaltijd- en borrelsnacks opties. Zo is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van een lekkere vegetarische Draadjesvleesch Kroket bij de lunch of Draadjesvleesch Bitterballen bij een borrel? De allerlekkerste snacks én niet van echt te onderscheiden. Ook de Vegetarische Mini Mix is ideaal voor als je familie of vrienden over de vloer krijgt. Vrij van vlees, vol van smaak en gehuld in een krokant korstje. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om te genieten van lekkere snacks, ook zonder vlees te eten. En niet alleen voor vegetariërs is dit goed nieuws. Ook voor flexitariërs, mensen die bewust minder vlees willen eten, maakt dit het eenvoudiger. Minder vlees, een mooiere wereld, zonder dat je hoeft in te boeten op smaak!

De lekkerste snacks, vrij van vlees, vol van smaak en gehuld in een krokant korstje

Goed voor mens, milieu en maatschappij

Mora neemt de verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Want snacken is een feestje en daar moet je zorgeloos van kunnen blijven genieten. Daarom speelt Mora met een vleesvrij assortiment in op de verminderde vleesconsumptie. Ook stuurt het actief en meetbaar aan op het verkleinen van onze milieu-impact. Zo dringt Mora het water- en energieverbruik, de afvalstromen en logistieke bewegingen terug en zijn alle verpakkingen vanaf 2025 recyclebaar. Daarnaast heeft het bedrijf veel aandacht voor de herkomst en het gebruik van duurzame grondstoffen, voedselveiligheid en een verantwoorde samenstelling van onze snacks.

Jouw familie en vrienden ook inspireren om eens vaker vegetarisch te eten? Dat doe je natuurlijk met een goedgevulde borrelplank. klik op de link en lees hoe jij de lekkerste vegetarische borrelplank maakt. Mora & De Vegetarische Slager, lekker voor elke snacker!

Gerelateerde artikelen