AlgemeenAdvertorial

Deze plantaardige proteïnerepen wil je écht een keer proberen

by Sven Kok

Werken, sporten, mediteren, de kinderen van school halen. Het leven is hectisch en het blijkt helaas nog weleens een uitdaging te zijn om op tijd te pauzeren en gezond te eten. Waar je ook bent, een momentje voor jezelf is belangrijk en het is verstandig om altijd een smaakvol tussendoortje op zak te hebben.

Natuurlijke ingrediënten
Bij veel snacks is het lezen van het etiket een uitdaging. Zo kom je geregeld lange ingrediëntlijsten tegen waar ingrediënten opstaan waarvan je niet weet wat het is, laat staan kan uitspreken. Bij nākd. is het wel simpel, enkel fruit en noten en dat is het. Dit zijn dus alleen 100 procent natuurlijke, pure ingrediënten en geen toegevoegde suikers, siropen of additieven. Hoe het komt dat ze toch zo heerlijk zoet zijn? Dat komt door de zoetheid die van nature in de ingrediënten zitten. Wat de repen uniek maakt: bij het maakproces wordt geen gebruik gemaakt van hitte. De ingrediënten worden in plaats daarvan samengeperst tot een smaakvolle raw bar. Daardoor kan al het goede van de natuur, zoals vezels, vitaminen en mineralen, behouden blijven. En omdat de makers willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van deze heerlijke repen, zijn ze altijd volledig tarwevrij, glutenvrij, zuivelvrij en vegan. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in de smaken blueberry muffin, cocoa delight, salted caramel en lemon cake. Krijg je al zin in zo’n lekkere reep?

Een gezonde proteïnereep in de heerlijk smaken cocoa hazelnut, peanut butter en caramel. Die móet je een keer proberen

nākd. protein bars

De groep mensen die graag proteïne toevoegt aan hun dieet groeit. Eiwitten zijn essentieel voor een goede gezondheid, meldt het Voedingscentrum. Ze vormen een bron van energie, zijn belangrijke bouwstoffen en ook voor je afweersysteem zijn ze van cruciaal belang. Daarom is er nu een nieuwe nākd. variant, de nākd. protein bars. Een fruit- en notenreep van 100 procent natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde suiker, zoals je van nākd. gewend bent. Alleen nu verrijkt met zeven gram natuurlijke proteïne, afkomstig uit pinda’s. Doordat de proteïne uit pinda’s komt, ervaar je niet de heftige proteïnesmaak die je wellicht van andere proteïnerepen gewend bent. De nākd. protein bars zijn lekker en toegankelijk en verkrijgbaar in de smaken cocoa hazelnut, peanut butter en caramel. Die móet je een keer proberen.

Met nākd. draag je zorg voor jezelf. Deze plantaardige snack is lekker en verantwoord. Geloof in de kracht van natuurlijke producten, geniet van de repen van nākd, alleen en met elkaar. klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen