AdvertorialAdvertorial

Zo laat je je huis goed achter en ga je met een gerust hart op vakantie

by Sven Kok

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Dat is hét uitgelezen moment om op vakantie te gaan of - als dat nog niet in de planning zit - een last minute te boeken. Maar je wil de boel wel veilig achterlaten. Met de juiste voorzorgsmaatregelen, kan jij ook op vakantie écht ontspannen zonder dat je bang hoeft te zijn dat inbrekers je huis plunderen.  

Sociale media

Hoe leuk het ook is om jouw vakantiefoto’s te delen op sociale media, toch kun je daar beter mee wachten tot dat je terug bent van vakantie. Als de verkeerde mensen erachter komen dat jij niet thuis bent, maak je ze het wel erg gemakkelijk. Bovendien schrikt het inbrekers af als er ’s avonds licht brandt. Dat kan door verlichting met een bewegingsmelder buiten of door binnen een tijdsschakelaar aan te zetten. Daarnaast laten sommigen per ongeluk ramen openstaan. Sluit alle ramen en deuren voordat je de voordeur achter je dichttrekt en richting een zonnig oord vertrekt.

Slimme sloten

Maar dan ben je er nog niet. Wil je echt totale ontspanning? Beveilig je huis dan met de slimme sloten van Yale. Kies bijvoorbeeld voor de Linus®. Dit is een slim deurslot met een elegant onderwerp dat beschikt over de nieuwste technieken. Met de Linus® kun je altijd en overal je deur vergrendelen en ontgrendelen. De automatische vergrendelingsfunctie zorgt er bovendien voor dat de deur automatisch op slot gaat als je weggaat. En, heel fijn als jij altijd alles kwijt bent, door geo-fencing gaat de deur ook weer automatisch open als jij thuiskomt.

Via de Yale Access App zie jij wie er wanneer binnenkomt en controleer je of de deur open of dicht is. Komt er iemand de post uit de brievenbus halen, de planten water geven en de kat voeren? Je verstrekt makkelijk virtuele gastsleutels.

 

Laat een sirene afgaan om ongewenste bezoekers af te schrikken

Smart home

Daarnaast maak je je huis makkelijk tot een smart home. In de app koppel je allerlei functies aan elkaar, waardoor je ook de lichten kunt instellen en via de voordeurcamera kunt kijken wie er voor de deur staat. Mocht er iets niet in orde zijn? Dan kun je via de app een sirene af laten gaan om ongewenste bezoekers af te schrikken. Zo zijn die inbrekers binnen no time weg zijn.

Yale maakt jouw leven met hun aanbod slimme deursloten, camera’s en alarmsystemen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker. Zo kun je onbezorgd genieten van een vakantie aan de andere kant van het land - of van de wereld - zonder dat je de controle compleet uit handen hoeft te geven.

Voor meer oplossingen bezoek de website van Yale

Gerelateerde artikelen