Gezin mode-influencer Lizzy van der Ligt compleet met baby Suki

by Sven Kok

In december beviel Lizzy van der Ligt van Suki. Met de komst van haar tweede dochter is het gezin compleet, vertelt de stylist en influencer (@lizzyvdligt), en daar geniet ze met volle teugen van.

“Het gaat goed”, zegt Lizzy tevreden. Ze heeft Suki op schoot. Haar vriend, Kris Kross Amsterdam-voorman Yuki Kempees is met dochter Jagger gaan wandelen zodat ze rustig kan praten. “Mensen zeiden: als je een tweede kind krijgt, is je leven voorbij, maar dat ervaar ik niet zo. De verandering van geen naar één kind vond ik heftig. Nu we met zijn vieren zijn, voelt het alsof het nooit anders is geweest. Het gaat vanzelf, we zijn compleet.”

Rustiger aan

Voorzichtig pakt ze haar werkzaamheden weer op. “Voor de bevalling heb ik heel veel gewerkt. Ik vind het fijn om het nu wat rustiger aan te doen. Ik ben veel met de kinderen. Drie dagen per week heb ik oppas. In de tijd dat die er is, ga ik naar kantoor of even wat voor mezelf doen. Ik zit aan de baby vastgeplakt. Ik vind kolven niet prettig dus Suki gaat overal mee naartoe.” Maar dat is geen straf. Ze geniet met volle teugen én bruist van de ideeën. “Ik heb afgelopen jaar belangrijke stappen kunnen maken met mijn kledingmerk. Dat vind ik erg leuk, dus daar ga ik dit jaar mee door.”

‘Hijs me nu pas uit mijn joggingbroeken’

De low waist

Lizzy is een fashion addict. “Al moet ik wel bekennen dat ik me nu pas langzaam uit mijn joggingbroeken hijs.” Wat de trends zijn die we dit voorjaar gaan zien? “De sportinvloeden zijn groot. Veel merken hebben hun fotoshoots bijvoorbeeld op de tennisbaan gedaan. Dat komt, denk ik, ook door de populariteit van padel. Daarnaast komen de statementpieces terug en zie je veel lekkere kleurtjes en printjes: metallic, denim, doorschijnende stoffen.” Ze sluit af met een mode-advies: “Niet alle trends passen bij ieder persoon. De low waist maakt een comeback, maar dat is niet voor iedereen leuk. Als het niks voor je lijf doet, doe dan niet mee aan de trend.”

Gerelateerde artikelen