AlgemeenAdvertorial

Ervaar ultieme vrijheid en comfort met deze sportieve en ultralichte slip-on sneakers

by Sven Kok

Een dagje naar het strand, struinen over een boulevard en heerlijk uiteten in een fancy restaurant. Alles is leuker als de zon schijnt. Je kunt écht optimaal genieten met de juiste schoenen aan je voeten; die zorgen ervoor dat je lekker loopt en een ongekend gevoel van vrijheid ervaart.

Maar waar moet je voor kiezen? Stop met zoeken, want wij weten waar jij en jouw voeten behoefte aan hebben: de slip-ons van HEYDUDE. Je trekt ze ’s ochtends snel en makkelijk aan, zonder te rekken of te bukken: je schuift je voeten er gewoon in. Het materiaal is elastisch en sluit perfect om je voeten terwijl je voldoende bewegingsvrijheid houdt.

Blote voeten-gevoel
Het zijn de ideale schoenen voor op reis. Ze ademen, zijn superlicht en zorgen daarmee voor een echt blote voeten-gevoel, maar dan met de voordelen van een schoen: je voeten zijn beschermd en je krijgt geen zand of viezigheid tussen je tenen. Speel badminton op het strand, bezoek een pittoresk dorpje of hippe stad, doe een potje pingpong op de camping en maak een wandeling voordat je uiteten gaat. Heb je zooltjes? Geen probleem. Het voetbed is uitneembaar, dus je kunt deze, mocht dat nodig zijn, gewoon vervangen. De schoenen zijn niet alleen prettig en praktisch – je kunt ze wassen in de wasmachine en dubbelvouwen, waardoor er in je koffer áltijd nog ruimte is voor één of zelfs meerdere paren HEYDUDES – maar ze maken je outfit ook helemaal af. Zo is er de Wendy voor vrouwen en Wally voor mannen: casual, luchtig en ultralicht. Maar je kunt ook kiezen voor de sportievere Sirocco of Hudson. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Er is dus altijd wel een schoen die bij jou past en jouw zomer naar een hoger level tilt.

Je kunt de schoenen van HEYDUDE wassen in de wasmachine en dubbelvouwen

Passen is op eigen risico

Waar wacht je nog op? Bestel een paar HEYDUDES of ga naar de winkel om te ervaren hoe lekker deze schoenen zitten. Passen is op eigen risico, want als je eenmaal HEYDUDES aan je voeten hebt, wil je niet meer anders. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Je hebt al een paar vanaf 59 euro. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan hebben wij goed nieuws! HEYDUDE gaat deze zomer op roadshow. Het merk bezoekt met een truc volgeladen met schoenen verschillende locaties en festivals en gaat gratis honderden schoenen uitdelen. Wellicht ben jij één van de gelukkigen die straks met een splinternieuw paar schoenen de show kan stelen. Houd de website en socials in de gaten voor meer informatie.

Bestel je nieuwe go to’s op HEYDUDE.nl of ga naar één van de meer dan 200 verkooppunten. Klik hiervoor meer informatie.

Gerelateerde artikelen